Petiție pentru scoaterea inspecțiilor la titularizare, transfer pretransfer

Către ,

Ministerul Educației și Cercetării,

Domnule Ministru al Educației,

Suntem un grup de profesori din învățământul preuniversitar, care cerem scoaterea inspecțiilor pentru titularizare, transfer, pretransfer, detașare etc  Acestea nu pot fi altceva decât o sursă de stres, emoții nutile, iar cadrele didactice sunt supuse unei forme de abuz emoțional. 

Susținem faptul că aceste inspecții nu fac decât să provoace un spirit de competiție care nu este obiectiv, deoarece există diferențe de vârstă, de concepție, iar cadrele didactice tinere au nevoie de un anumit timp pentru a-și forma o experiență. 

Inspecțiile la clasă provoacă disconfort atât profesorilor cat și elevilor, actul educațional având astfel de suferit,. 


Angelica Croitoru    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Angelica Croitoru să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )