Petiție pentru amplasarea a 7000 de radare fixe pe tot teritoriul României

Petitie pentru amplasarea a 7000

de radare fixe pe tot teritoriul României

In prezenta petiție adresată ministerului transporturilor și poliției rutiere, cer amplasarea a 7000 de radare fixe pe tot teritoriul României pentru a reduce numărul accidentelor mortale și a numărului de răniți grav din cauza vitezei excesive pe drumurile publice.

Consider că radarele fixe sunt soluția tehnologică necesară, urgentă, datorită faptului că o altă țară din uniunea europeană cu o densitate a populație de trei ori mai mare, are o rată mai scăzută a mortalității din cauza accidentelor rutiere. Poliția rutieră din Marea Britanie, cu o populație de trei ori mai mare ca a României și cu o densitatea a populației foarte mare, reușește cu ajutorul a 7000 de radare fixe, reușește să scadă anual, numărul accidentelor rutiere.

Cer urgent amplasarea a cel puțin 3500 de radare fixe pe drumurile publice unde s-a constatat încălcarea limitei legale de viteză, în apropierea trecerilor de pietoni și în apropierea așezărilor omenești (orașe, comune și sate), în anul 2023 și renovarea și modernizarea posturilor de poliție de pe teritoriul României pentru a acomoda această tehnologie care salvează vieți și aduce fonduri la bugetul statului. De asemenea, cer ca alte 3500 de radare fixe să fie amplasate în anul 2024 ținând cont de sugestiile personalului autorizat din cadrul poliției rutiere.

Vă rog să soluționați această cerere cu celeritate, stimă!

0_Speed-camera2.jpg

Rebegea Timuș-Alin    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Rebegea Timuș-Alin să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.