Petiție către Reprezentanță pentru aprobarea 7card

Salut,

Pentru toti angajatii din cadrul companiei "Pragmatic Play", creez aceasta petitie cu scopul de a beneficia de un parteneriat cu "7 card". Ce este mai exact acest "7 card"? Este un abonament lunar ce permite intrarea in majoritatea salilor de fitness din Bucuresti. Deoarece suntem o comunitate foarte mare aflata in crestere continua, cu o activitate fizica redusa in cadrul muncii, recomand tuturor colegilor sa faca o astfel de petitie sau sa semneze daca sunt de acord sau nu cu aceasta propunere. Avand in vedere situatia pandemica este foarte important sa ne mentinem sanatosi, atat fizic cat si psihic, fapt pentru care sportul este o solutie minunata. Multumesc reprezentantei pentru sustinerea de care avem nevoie si nu numai, dar in primul rand multumesc tuturor pentru timpul acordat!

Zurkic Aleksandar    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Zurkic Aleksandar să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.