Persoanele cu Sindromul Sjogren au dreptul la tratament!

Solicităm Ministerului Sănătății și Casei Nationale de Asigurări de Sănătate să aducă în țară și să deconteze medicamentul «SALAGEN» pentru Sindromul Sjogren. Tratamentul nu se găsește în farmaciile din Romănia, iar în țările Uniunii Europene se eliberează doar cu rețetă medicală.

Sindromul Sjogren – este o boală autoimună extrem de rară ce se manifestă în rândul femeilor peste 45 de ani. Simptomele sunt, în principal, uscăciune la nivelul ochilor şi la nivelul gurii. Manifestările pe care le descriu pacienţii sunt de senzaţie de nisip sau alt corp străin în ochi, de arsură la nivelul ochilor sau absenţa lacrimilor în situaţii în care ar fi natural ca acestea să apară. În ceea ce priveşte simptomele de uscăciune bucală, pacienţii relatează dificultăţi în mestecarea şi înghiţirea alimentelor, necesitatea de a bea apă în timp ce mănâncă alimente, probleme dentare de tipul cariilor.

Boala este dificil de diagnosticat, iar faptul că ea afectează un număr redus de persoane aparent nu constituie o prioritate pentru introducerea tratamentului pe piață. Însă nu trebuie să uităm că fiecare om are dreptul la viață! Citeşte articolul aici

Te rugăm să ne susții! Semnează și distribuie petiția! Mulțumim!


Adrian Sora kinetoterapeut și Blogger - Asociația Bloggerilor Olteni    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Adrian Sora kinetoterapeut și Blogger - Asociația Bloggerilor Olteni să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )