Permiterea schimburilor de Îngrijitori de bătrâni in branșa îngrijire 24 ore !!!

Buna ziua 

 

Ma adresez instituțiilor statului Român si Austriac in numele tururor îngrijitorilor de bătrâni!

  Ma numesc Claudia Adriana Maxim si sunt Administrator la Sc Pflegeaktiv24 Srl din  județul Timiș , firmă care se ocupa cu Plasarea forța de muncă in străinătate! Menționez ca avem doamne care colaborează cu firma noastră in Austria de peste 8  chiar 9 săptămâni  rămase la locul din munca in Austria din respect pentru profesia aleasă si pentru bătrânii pe care ii ingrijesc ! Aceste femei sunt epuizate psihic si fizic datorită  volumului de muncă depus !!!

    Doamnele care sunt acasă nu mai au bani si doresc sa se întoarcă la locurile de muncă la pacienții unde prestează servicii de îngrijire 24 ore.

  Dorim coridoare speciale pentru transferul personalului din România in Austria si retur cu firme de Transport legale...dotate cu măști , mănuși si dezinfectant .

  Dorim prin orice mijloace sa evităm carantinarea la returul in  Austria respectiv România a personalului prestator de servicii de îngrijire cat si a șoferilor iar in această privință facem apel la serviciile DSP  si la ministru Sănătății sa lucreze la o soluție care sa permită acest lucru! 

 

     Va rugam Domn Președinte ,  Dnule Ministru de Interne dnule Ministru al Sănătății  sa ne lăsați sa muncim... doarece noi nu cerem milă  sau ajutorare  Sociale ci doar dorim sa ne desfășurăm activitatea in condiții cat mai  sigure de muncă . 


Claudia Adriana Maxim administrator Sc Pflegeaktiv24 Srl    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Claudia Adriana Maxim administrator Sc Pflegeaktiv24 Srl să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...