PENSII DE HANDICAPAT FARA HANDICAP

De asta ce mai spuneti , sa fii platit cativa ani fara sa ai ceva.

Nu stiu ce fac cei care ar trebui sa se ocupe de aceasta situatie dar important e ca nu se ocupa , la noi in tara rata pensionarilor de handicap fara handicap creste alarmant si nimeni nu face nimic , se spune ca statul nu detine fonduri pentru medicina si pentru alte necesitati dar nici nu face nimic in vederea eradicarii acestor medici care aproba acele dosare .

Pentru o suma de 2000 sau 1500 de lei poti deveni foarte usor pensionar fara a avea ceva , plus la revenirea anuala la controlmai platesti inca o pensie pe o luna si asa mai ai 11 luni pensie .

Daca medici romani se plang ca au salarii mici de ce nu parasesc tara sa mearga acolo unde sunt platiti cu cateva mii de euro pentru ca ar fi primiti cu bratele deschise in tarile care platesc foarte bine profilul acesta , vati gandit la asta vreodata ?

Odata plecati vor pierde spaga care in tara noastra este cu mult mai mare decat li-se ofera in strainatate , si daca mai punem ca o parte din ei mai fac si pensionarile acelea de care vorbeam mai devreme ajung la ”salarii” colosale , asa ca noi chiar ne asteptam sa evoluam cumva ?

Acestea sunt lucruri pe care le stim cu totii dar nu avem curajul sa le spunem , pacat , ar putea fi un inceput in toate nu doar in medicina .

MULTUMESC CELOR CARE AU CITIT SI SUNT IN ASENTIMENT CU MINE .

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe MARIAN să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook