Pedeapsa Cu Inchisoare Si Amenda Pentru Cei Care Chinuie Animale!

Atentie: Guvernul Romaniei,

Cerem in numele unui popor civilizat si educat, intarirea legii in ceea ce priveste pedeapsa aplicata celor care abuzeaza sau tortureaza animale cu sau fara stapan. Niciun caine sau pisica nu greseste ca este in viata si nici o persoana fie ca este bolnava psihic sau nu, are dreptul de a tortura aceste animale nevinovate. Aceste persoane deasemenea prezinta un pericol social si trebuie incarcerate si reabilitate inainte de a fi lasate libere. Asa cum orice infractor care violeaza sau ataca fizic o persoana este pedepsit de lege, asa orice raufacator al animalelor trebuie pedepsit si tratat.

Dorim sa cerem cu mare durere in suflet pentru animalele care sint chinuite si schingiuite, pedeapsa infractorilor si celor care asista fara sa-i denunte, minim 6 luni de inchisoare, minim 6 luni de reabilitare psihic, si minim 3,000 lei amenda. Cainii si pisicii sint animale care simt durerea fizica si destul de destepte sa stie ce li se intimpla. Nici un animal nu merita sa fie chinuit, schingiut, mutilat, violat sau omorit in batai. Ce ati face dumneavoastra daca unul din animalale d-voastra de companie ar fi tratat in aceste modalitati brutale?

Foarte multe studii arata ce persoanele care ranesc si chinuie animalele sunt predispuse sa fie violente si catre oameni si prezinta un pericol social.

 

Va multumim in numelor romanilor de pretudinteni care iubesc Romania si ii doresc numai binele. Iubitorii de oameni sint persoane rationale care isi doresc sa traiasca civilizat!

 

P.S. Aceasta violenta nu trebuie permisa si trebuie pedepsita. Acesta este numai unul dintre dureroasele infractiuni!

"Unui caine i-a fost taiat maxilarul in centrul Bucurestiului de niste oameni fara scrupule. Anca Tomescu, coordonator proiect animale fara stapan la Vier Pfoten, a postat imaginea socanta cu catelul mutilat de niste criminali.

Când au ajuns la fața locului, pe Calea Griviței, s-au îngrozit. Câinelui îi fusese tăiat maxilarul. Probabil cei care au făcut-o au mers pe același principiu pe care merg și unii primari: ca să nu muște, le scoatem dinții. Ei i-au tăiat botul.

Asemenea imagini nu trebuie sa circule pe internet. Asemenea criminali nu trebuie sa circule pe strazi. Asemenea oameni trebuie aspru pedepsiti de organele competente. Nu suntem o tara de lumea a treia sa recurgem la gesturi barbare. Sau cel putin avem pretentii la a fi o tara europeana.

Suntem profund dezgustati de asemenea acte de violenta. S-a ajuns prea departe." Sursa: www.eclujeanul.roCaine Mutilat In Roamania

 

 
Facebook