Paza și toaleta în parcul de joaca pentru copii din Aleea Hobița

Solicitam Administrației  Domeniului Public Sector 2 pază și toaleta conform solicitării făcute și proiectului afisat pentru renovarea parcului.  Ținând cont de sesizările făcute la Poliția Locală Sector 2 și faptul ca toți ne dorim ca acest parc sa fie în stare buna cat mai mult timp, vom insista cu această solicitare în ciuda rufuzurilor și motivelor invocate in legătură cu aceasta solicitare. Ne dorim ca aceasta problema sa se ia în considerare și sa fie rezolvata cat mai curând.  Acest loc este benefic pentru copii cat si pentru părinți și îl vrem in stare buna si civilizat. Mulțumim pentru înțelegere! 20220914_124545.jpgFB_IMG_1664095645142.jpgFB_IMG_1664095648637.jpg

Paraschiv Iulia    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Paraschiv Iulia să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.