Paza și toaleta în parcul de joaca pentru copii din Aleea Hobița

 Solicitam Administrației  Domeniului Public Sector 2 pază și toaleta conform solicitării făcute și proiectului afisat pentru renovarea parcului.  Ținând cont de sesizările făcute la Poliția Locală Sector 2 și faptul ca toți ne dorim ca acest parc sa fie în stare buna cat mai mult timp, vom insista cu această solicitare în ciuda rufuzurilor și motivelor invocate in legătură cu aceasta solicitare. Ne dorim ca aceasta problema sa se ia în considerare și sa fie rezolvata cat mai curând.  Acest loc este benefic pentru copii cat si pentru părinți și îl vrem in stare buna si civilizat. Mulțumim pentru înțelegere! 20220914_124545.jpgFB_IMG_1664095645142.jpgFB_IMG_1664095648637.jpg


Paraschiv Iulia    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Paraschiv Iulia să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...