Pastram Sanatoriul pentru copii speciali din Busteni

Petitie adresata Ministerului Sanatatii si doamnei Maria Mădălina Turza

Ne dorim sa pastram Sanatoriul in functiune. Actualul primar a promis in campania electorala ca va transforma Sanatoriul de Copii in statie de primiri urgente "unde sa si faca lumea o injectie". El spune in interviul acordat emisiunii "Scaunul adevarului" de la Antena 1 ca nu exista sanatate in Busteni. A identificat dansul un spatiu al Ministerului Sanatatii care ar fi foarte bun pentru o statie UPU,respectiv cladirea care are ca activitate recuperarea copiilor cu dizabilitati . Din ce stiu ,pentru ca mergem regulat la acel centru ...si fostul primar isi dorea ceva cladiri pentru ca nu si dorea sa vada in statiune carucioare cu copii cu handicap. 

Domnule edil,nu ar fi corect sa construiti dvs o statie UPU ? Sau sa identificati cladiri dezafectate pe care sa le transformati in UPU cu munca dvs ? De ce trebuie sa privilegiati copii ,sute de copii care vin la Sanatoriul din Busteni ..pentru ca dvs sa triumfati cu ceva nemuncit ? 

Construiti ,reabilitati ...nu luati totul de a gata ...nu schimbati sensul unei cladiri spital dupa bunul plac.

Multumim celor care vor distribui aceasta petitie si vor fi alaturi de noi pentru a putea merge cu copii nostri la acest Sanatoriu din Busteni.

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe marin florin să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

kysytään!-- Large modal -->