OTELUL SI GALATENII MERITA UN STADION NOU

FB_IMG_17002864964341.jpg

Anii trec, recordul ramâne! Galațenii merită un stadion nou, Galațiul merită un stadion nou.

Ani buni au trecut de când s-a adus în discuție prima dată posibilitatea construirii unui stadion nou în Galati

Ce a fost promis de Marius Stan. Un stadion de fotbal cu intrări moderne, cu parcări, cu spații comerciale, cu standuri funcționale în timpul meciurilor, cu toalete adecvate au rămas în vânt și pentru el cât și pentru actualii lideri locali 

Oțelul este mai mult decât o echipă de fotbal, este un simbol al Galațiului, care nu de puține ori, a adunat gălățenii împreună.

Mi-as dori ca politicienii locali, ba nu, factorii decidenti sa-si aminteasca ce a insemnat și ce înseamnă Oțelul Galați pentru galateni.

In ultimii ani foarte multe orașe și orășele au pășit din punctul acesta de vedere în secolul 21, Sibiu,  Sf. Gheorghe, Tg. Jiu sau Târgoviște  Interesant este că niciuna din lunga lista de arene noi nu se află în Moldova. Ca de obicei. Nu putem decât să ne întrebăm, este vina Bucureștiului că nu ne dă sau a autorităților locale din bucata asta de țară ca nu se zbat suficient pentru cei care i-au ales?

Cu tot respectul, Galați nu e nici Chiajna, nici Voluntari, nici Vaslui, echipe care se nasc pe la amiaza si mor a doua zi in zori.

.HAIDETI SA CAUTAM SOLUTII, SA SPRIJINIM IMPREUNA ACEST PROIECT. Semnați petiția!!

FB_IMG_1700286496434.jpg


Chiriac Cosmin Ionut    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Chiriac Cosmin Ionut să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Nu vom face numărul dvs. de telefon public pe internet.

Nu vom face informația publică pe internet.

Nu vom face informația publică pe internet.

Nu vom face informația publică pe internet.Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...