Organizarea cursurilor de limba engleză în grădinițele de stat cu program normal și prelungit

De-a lungul timpului SIA Academy și Rainbow Afterschool au desfășurat cursuri pentru copii de toate vârstele, atât în privat cât și în sistemul de stat. 

În perioada 1 octombrie 2016- 1 iunie 2019, am organizat cursuri de limba engleză în 9 dintre  grădinițele din Craiova. Procedura de organizare a fost una transparentă pentru toate părțile implicate în acest proiect.Astfel, am semnat un contract de parteneriat educațional cu gradinițele, prin care acestea ne-au pus la dispoziție spațiul pentru desfășurarea cursurilor de limba engleză.Cadrele didactice care au predat, au fost cadre didactice de specialitate și au lucrat ținând cont de nivelul de vârstă și dezvoltare al copiilor. Pentru că această activitate a fost susținută de către părinți, s-a semnat un contract de prestări servicii cu un părinte reprezentant al fiecărei grupe de preșcolari, pe numele acestuia fiind emisă  factură și chitanță  pe suma ce reprezenta contravaloarea serviciilor stabilite în contract.

Anul trecut proiectul a fost refuzat de ISJ Dolj, motivul fiind faptul că aceste cursuri au fost susținute din banii părinților. Am creat aceasta petiție pentru a avea suportul dvs. în a depune proiectul pentru anul școlar 2022-2023, pentru a putea relua cursurile de limba engleză în sistemul de stat.

Menționăm că aceste cursuri sunt benefice pentru toate părțile implicate:

-grădinițe, pentru că își pot îmbunătăți oferta educațională, mai ales că noul curriculum de educație timpurie recomandă activitățile bilingve;

-cadre didactice, prin crearea locurilor de muncă;

-părinți, pentru că pot accesa aceste cursuri pentru copii în timpul programului de grădiniță;

-copii, beneficiarii direcți, care își pot descoperi pasiuni, pot învăța lucruri noi.

 


Ștefan Ileana    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Ștefan Ileana să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...