OPRIȚI PETARDELE!

Este sfâșietor să vedem sau să auzim despre copii și adulți mutilați sau chiar morți pentru că în aceste zile de sărbatoare a Anului Nou sau pe stadioane în timpul anului au folosit petarde ori fumigene pentru o așa-zisă tradiție (inainte se pocnea din harapnic) sau pentru un așa-zis spectacol al tribunei!
Este dureros să vedem biete animale omorâte, mutilate sau speriate de petarde aprinse de oameni care nu au niciun discernământ!
Este nefireac ca zeci, dacă nu chiar sute de specialiști, medici, politiști sau lucrători la ISU, să fie blocați din alte activități specifice pentru urgențe date de folosirea petardelor!

Pentru ca aceste lucruri să nu se mai întâmple,In calitate ca cetățeni cu drepturi cerem imperios Guvernului Romaniei, dlui prim ministru, Ludovic Orban, să interzică total comercializarea și folosirea petardelor și a fumigenelor pe teritoriul României!

Vasile Cotiuga    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Vasile Cotiuga să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.