Oficiu Consular in Veneto

In sfarsit ne-am unit cu totii si am hotarat sa facem un front comun in vederea strangerii de semnaturi pentru infiintarea unui - “OFICIU CONSULAR IN VENETO”.
De aceasta data, nu o sa decidem noi orasul unde va fi infiintat oficiul consular, ci dumneavoastra, in urma numarului cel mai mare de semnaturi obtinute din zonele in care locuiti.
Va aducem la cunostinta ca in regiunea Veneto sunt pana in acest moment, 127.000 de cetateni romani rezidenti, impartiti in 7 provincii dupa cum urmeaza:
-Verona = 33.000;
-Padova = 32.800;
-Treviso = 21.200;
-Venetia = 19.500;
-Vicenza = 14.500;
-Rovigo = 3.900;
-Belluno = 2.100.
Problema cu care ne confruntam cu totii, este distanta, timpul pierdut si costurile de deplasare foarte mari.
Asadar, conform prevederilor art. 91 alin. (2) si ale art. 100 din Constitutia Romaniei, republicata, precum si ale Legii nr. 37/1991 privind infiintarea oficiilor consulare, inaintam o petitie cu strangere de semnaturi, care va fi propusa Directiei Consulare a Ministerului Afacerilor Externe al Romaniei.


Oficiu Consular in Veneto    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Oficiu Consular in Veneto să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...