Șoferii profesioniști au nevoie de dușuri în spațiile de servicii!

Stimate doamne, stimați domni,

Comunitatea șoferilor profesioniști din România este cea mai mare din țara noastră, mult peste altele, din alte domenii de activitate. După cum știți deja, sunt zeci de mii de firme care activează în domeniul transporturilor, care au sute de mii de angajați. Așa cum susțin uniunile patronale, există deja un deficit de cel puțin 30.000 de șoferi profesioniști în acest moment, cu șanse mari ca acesta să crească în anii următori.

Unul dintre motivele pentru care tinerii nu mai doresc să devină șoferi profesioniști sunt condițiile de muncă dificile, iar una dintre marile probleme ale acestora este lipsa de dușuri din spațiile pentru servicii. Pentru un șofer profesionist, care petrece zile în șir la volan, dușul este esențial, mai ales în perioada verii. Lipsa posibilității de a respecta minime reguli de igienă personală creează un stres suplimentar, disconfort, nervozitate și, implicit, poate avea urmări nefaste în trafic.

Tocmai de aceea, noi, semnatarii acestei petiții, solicităm dotarea cu dușuri a spațiilor de servicii care fac parte din infrastructura rutieră publică existentă și viitoare.

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez DANILA DARIUS să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAUPublicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...