Obligarea dotării spațiilor publice cu locuri special amenajate pentru schimbatul scutecului la copii

De când suntem părinți, eu și soțul meu, avem o provocare ori de câte ori ieșim la plimbare în oraș cu fiica noastră și e nevoie să îi schimbăm scutecul.

Fie că vorbim de un restaurant, o cafenea sau de o plimbare prin parc, nu avem unde să îi schimbăm scutecul. 

Până acum am fost ingenioși (bine că avem simțul umorului :) și am folosit deja băncile din parc, mesele din localuri, ceea ce consider că este de-a dreptul nefiresc, chiar inuman și e necesar să se facă ceva în acest sens. 

Să nu mai zicem cât de "drăguț" e totul când e frig afară. 

Consider că așa cum pentru oamenii mari există locuri special amenajate pentru satisfacerea nevoilor: băi publice, toalete, etc., tot așa e nevoie să existe și locuri special amenajate pentru bebeluși și copii mici. 

Sunt convinsă că există și alți părinți în situația noastră, de aceea vă rog să semnați petiția.

Împreună putem aduce plus valoare vieților noastre și ale micuților noștri!

 Vă mulțumesc! 

 


Iulia Kuznețov    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Iulia Kuznețov să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )