O CASA PENTRU O CAMPIOANA

Steluta Duta a fost abandonata la nastere si a crescut intr-un orfelinat. La varsta de 16 ani, a fost abandonata a doua oara, de data aceasta de conducerea orfelinatului. Trei ani a pribegit pe la manastiri si pe strazi, dormind prin scari de bloc, spalatorii si santuri, la marginea drumurilor. La 20 de ani, a intrat intr-o sala de box, unde l-a intalnit pe Constantin Voicilasi, antrenorul si mentorul ei. Sala de box a devenit noua ei casa, iar o sauna dezafectata, noul ei dormitor. 14 ani mai târziu, Steluta are în palmares 13 titluri de campioana a Romaniei, 3 titluri de campioana a Europei si este de 3 ori vicecampioana mondiala.

Steluta locuieste acum cu chirie intr-o garsoniera ANL a municipiul Buzau, insa Primaria a anuntat-o in repetate randuri ca apartamentul ei va fi scos la vanzare. Desi Steluta si-ar dori un viitor mai putin nesigur, toate medaliile castigate in numele Romaniei nu au fost de ajuns sa ii asigure un acoperis deasupra capului. Haideti sa dam greutate doleantelor ei cu semnaturile noastre si sa o ajutam sa-si indeplineasca visul!

Puteți afla mai multe despre Steluta aici: http://stirileprotv.ro/stiri/1-decembrie/campioana-de-box-a-romaniei-care-si-a-petrecut-copilaria-in-orfelinate-si-pe-strazi-de-foame-rupeam-lucerna-si-mancam.html

Mihai Dragolea, Radu Mocanu    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Mihai Dragolea, Radu Mocanu să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.