NU vrem strada Suceava cu sens unic!

 Viceprimarul Ionut Rusu sustine ca strada Suceava din cartierul Tomis Nord urmeaza sa fie transformata in artera cu sens unic dinspre Piata Brotacei catre Bulevardul Alexandru Lapusneanu. Astfel, cei care vin dinspre statiunea Mamaia nu vor mai putea vira dreapta pe strada Suceava. Acest proiect de hotarare ce vizeaza reconfigurarea strazii Suceava va afecta grav mobilitatea in zona, locuitorii fiind nevoiti sa ocoleasca tot cartierul pentru a ajunge dintr-un punct in altul, aglomerand strazile, la fel cum s-a dovedit ca se intampla pe toate arterele unde a fost, chipurile, recomfigurat traficul.

De ademenea, viceprimarul Rusu minte cu nerusinare cand sustine ca "a vorbit cu oamenii", deciziile lor nefiind aduse la cunostinta locuitorilor strazii Suceava!

Solicitam Primariei Constanta sa renunte la decizia de a transforma strazile Adam Clisi si Suceava in sensuri unice pe considerentul aglomerarii fara motiv a cartierului! Locurile de parcare pot fi create fara a modifica sensurile de mers prin ingustarea trotuarelor. Este suficient spatiu pentru a face o pista pentru biciclete si locuri de parcare. De asemenea, pot fi identificare terenuri intre blocurile cartierului, unde pot fi amenajate locuri de parcare!

Va rugam sa semnati daca sunteti de acord cu OPRIREA TRANSFORMARII STRAZILOR ADAMCLISI SI SUCEAVA IN SENSURI UNICE!


Ioana Popa (persoana fizica)    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Ioana Popa (persoana fizica) să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face numărul dvs. de telefon public pe internet.Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...