!Nu! vom participa la examenele de competenta/bac din 2019-2020!

 !Nu vom participa la examenele de competenta si bacalaureat 2020! 

Va intrebati.....De ce ,si cum sa facem asta? 

este simplu.

 Daca toti sunt impotriva noastra haideti sa ne unim! Sanatatea si opinia noastra si al celor dragi este mult mai valoroasa de cat decizia si opinia unui functionar, care nu ne trateaza ca pe niste oameni,ci statistici si/sau experimente. 

NU vom participa la examene! Ce inseamna asta?  

-Daca ne unim si luam aceasta hotarare se pot intampla 2 lucruri: 

1.(prima posibilitate Ce speram sa se intample) Vocile noastre vor fi auzite , ministerul ,si persoanele respective care au puterea de a decide soarta noastra vor fi sub destula presiune incat sa anuleze examenele, si sa implementeze solutia cu media celor 4 ani (ca in alte tari cu mai putina coruptie ,si mai mult interes catre bunastarea oamenilor)

2.Daca prima solutie nu va functiona (ne ignora vocile si ne pun sanatatea la risc)atunci NU vom participa la examene/bacalaureat, din aceasta cauza ministerul va fi nevoit sa creeze o alternativa (ex. repetarea anului , notele de examen sa fie mediile din calsele 5-8/9-12)  

Riscurile si starea elevilor din cauza starii de carantina. 

-Riscurile sunt bine stiute si nu numai , fraza scrisa anterior "ne pun sanatatea la risc" este doar a fractiune din cea ce se intampla / se va intampla. Din cauza straii de urgenta lipsa vietii sociale, stresul, nutritia slaba, (uni avand boli cronice sau mentale sunt afectati si mai tare) ne face incapabili sa ne face "treaba", a invata. LIPSA EDUCATIEI este un lucru major, orele online sunt a noutate atat pentru elevi cat si pentru profesori (sa nu vorbim despre oamenii care nu au acces la internet din orice fel de motiv),este o harababura mare, dar vina nu este a profesorului nici al elevului, atunci al guvernului? Nu, acesta tema (scoala online) nu este vina nimanui , nu a putut prevedea nimeni situatia actuala, DAR problema este ca toti suntem constienti de acest lucru.. DAR tot trebuie sa ne pregatim pentru bacalaureat/examen?! Asta intr-adevar este vina guvernului.Si nici asta nu ar fi cea mai mare problema dar data examenelor este aceasi ca si cum am avea parte de educatia necesara in salile de clasa, cu nici o zi nu a fost schimbat calendarul examenelor.Si inca o problema majora???!Anunturile acestea se fac FOARTE TARZIU....  

Singura solutie este sa ne unim si sa nu lasam aceste persoane (carora le spun "vocile" ca examenul in starea de urgenta este o idee buna)sa ne dicteze viata si viitorul.NU NUMAI ELEVII VOR VI EXPUSI dar SI PARINTII, BUNICII , si stim foarte bine cum ii treataza acest virus pe oamenni mai in varsta! 

(Nu am scris despre toate aceste subiecte in detaliu dar daca sunteti interesati si nu sunteti convinsi mai jos gasiti un text mai detaliat) 

https://www.edupedu.ro/bacalaureat-2020-reconstituit-de-un-elev-de-clasa-xii-a-pentru-ministrul-educatiei-pas-cu-pas-ma-simt-ca-george-bacovia-in-poezia-lacustra/?fbclid=IwAR1rsTxsVQ3FyQclSIBV95ExOMY1y34GBHbFThKZG9mLCOfYJkuV2cYN9_Q

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Elev Romania să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook