Nu suntem de acord cu introducerea vinietelor electronice de utilizare a drumurilor publice din Bucuresti

Nu suntem de acord cu introducerea vinietelor electronice de utilizare a drumurilor publice din Bucuresti  pentru ca :

a -  introducerea vinietelor electronice de utilizare a drumurilor publice din Bucuresti   nu  rezolva  deloc  poluarea  din  Bucuresti ;

b - prin   introducerea vinietelor electronice de utilizare a drumurilor publice din Bucuresti  - de  fapt   se  retsrtrictioneaza   circulatia  masinilor  mai  vechi  in centrul Bucurestiului -  si se  muta  Poluarea  din centrul  Bucurestiului  catre  peroferiile  Bucurestiului.

 Cei  care  tranziteaza  acum  centrul Bucurestiului , vor  ocoli  centrul , si  vor  sta  mai  mult  in trafic , si deci  vor  POLUA  mai  mult  Bucurestiul .

c - prin  resrictionarea - taxarea- suplimentara  a  celor  ce  au  masini  vechi  se  INGRADESTE  cumva   LIBERA  CIRCULATIE  ;

d- nu  s-au  prezentat STUDII  de  impact  ale  acestei  masuri

 

Si  ca  sa  fim  constructivi  ,  iata  citeva  MASURI PTR. UN BUCURESTI curat :

A- interzicerea INTRARII IN BUCURESTI ( DE LA SOSEAUA DE CENTURA ) a CAMIOANELOR DE TONAJ MARE - TIRuri;.

.B- achizitionarea de catre Primaria Bucuresti ( si de catre celelalte institutii de stat ) NUMAI de autovehicule electrice ( fie ca vorbim de autoturisme sau autobuze de transport persoane ) l..

.c- REALIZAREA in regim de URGENTA a soselei de Centura a Bucurestiului

d -fum.jpg  DESFINTATI de URGENTA gardurile separatoare dintre sinele de tramvai si restul soselei - aceste garduri obliga soferii sa stea mai mult in trafic , sa piarda timp, sa ocoleasca ptr. a intoarce si Evident SA POLUEZE aerul mai mult..;
 
e-   REnuntati la darea de aprobari ptr. "evenimente" in centrul Bucurestiului ( concerte, crosul ...., sau al nu stiu cui )  si soferii NU vor mai fi obligati sa stea mai mult in trafic , sa ocoleasca , SA POLUEZE.
 
 
 

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Gheorghe Duta să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook