Nu suntem de acord cu introducerea vinietelor electronice de utilizare a drumurilor publice din Bucuresti

Nu suntem de acord cu introducerea vinietelor electronice de utilizare a drumurilor publice din Bucuresti  pentru ca :

a -  introducerea vinietelor electronice de utilizare a drumurilor publice din Bucuresti   nu  rezolva  deloc  poluarea  din  Bucuresti ;

b - prin   introducerea vinietelor electronice de utilizare a drumurilor publice din Bucuresti  - de  fapt   se  retsrtrictioneaza   circulatia  masinilor  mai  vechi  in centrul Bucurestiului -  si se  muta  Poluarea  din centrul  Bucurestiului  catre  peroferiile  Bucurestiului.

 Cei  care  tranziteaza  acum  centrul Bucurestiului , vor  ocoli  centrul , si  vor  sta  mai  mult  in trafic , si deci  vor  POLUA  mai  mult  Bucurestiul .

c - prin  resrictionarea - taxarea- suplimentara  a  celor  ce  au  masini  vechi  se  INGRADESTE  cumva   LIBERA  CIRCULATIE  ;

d- nu  s-au  prezentat STUDII  de  impact  ale  acestei  masuri

 

Si  ca  sa  fim  constructivi  ,  iata  citeva  MASURI PTR. UN BUCURESTI curat :

A- interzicerea INTRARII IN BUCURESTI ( DE LA SOSEAUA DE CENTURA ) a CAMIOANELOR DE TONAJ MARE - TIRuri;.

.B- achizitionarea de catre Primaria Bucuresti ( si de catre celelalte institutii de stat ) NUMAI de autovehicule electrice ( fie ca vorbim de autoturisme sau autobuze de transport persoane ) l..

.c- REALIZAREA in regim de URGENTA a soselei de Centura a Bucurestiului

d -fum.jpg  DESFINTATI de URGENTA gardurile separatoare dintre sinele de tramvai si restul soselei - aceste garduri obliga soferii sa stea mai mult in trafic , sa piarda timp, sa ocoleasca ptr. a intoarce si Evident SA POLUEZE aerul mai mult..;
 
e-   REnuntati la darea de aprobari ptr. "evenimente" in centrul Bucurestiului ( concerte, crosul ...., sau al nu stiu cui )  si soferii NU vor mai fi obligati sa stea mai mult in trafic , sa ocoleasca , SA POLUEZE.
 
 
 

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Gheorghe Duta să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook