NU maririi indemnizatiilor deputatilor!

Parlamentarii nu vor să fie ultimii demnitari ale căror lefuri nu se măresc. Cum majorarea salariilor pentru înalţii funcţionari ai statului a intrat deja in vigoare, vor să-şi majoreze şi ei indemnizaţiile imediat după ce se reiau lucrările Parlamentului, în septembrie.

Printre parlamentari se vehiculeaza sume curpinse intre 9.000 si 14.000 de lei! Deputatul UNPR Marin Anton (acelasi care a fost recent audiat de D.N.A. conform EVZ.ro http://www.evz.ro/deputatul-unpr-marin-anton-la-dna.html) sustine ca nici aceste sume nu sunt suficiente. In viziunea domniei sale, un deputat ar trebui sa castige cel putin 5.000 de euro pe luna. In momentul de fata, un deputat castiga 5000 de lei lunar, asta in conditiile in care salariul mediu pe economie este de 1706 lei.

Prin prezenta, in calitate de platitori de taxe, ne manifestam dezacordul fata de marirea NEJUSTIFICATA a salariilor deputatilor. De asemenea, cerem demiterea deputatului Marin Anton care, prin declaratiile domnniei sale, nu face altceva decat sa sfideze intregul popor. 


Sebastian Tomulescu    Contactați autorul petiției