Nu mai plătim căminul pe tot anul universitar dacă nu primim cat mai repede apă caldă!!!

Dat fiind faptul că de două săptămâni căminele studențești de pe colina nu au apa calda, sau daca am primit apa a fost mai mult rece decât caldă și primită cu portia,propun ca nici noi să nu mai plătim căminul până nu primim apă caldă, sau să  se scadă din pretul caminului o parte pentru perioada in care nu am beneficiat de apă caldă!!!

De anul acesta ne-au scumpit căminul și pentru ce??? Apă caldă nu avem (problema cea mai importantă), internetul de abea funcționează și ei vor că noi să plătim 220 lei pe luna pentru ce..???

Avem chiar și program pentru apa caldă, dar ce sa vezi... acesta nu se respectă și se schimbă de la zi la zi...

Poate cu ajutorul acestei petiții se gândesc cei care se "ocupă" de aceasta problemă a apei calde să o rezolve mai repede !!!

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Anonim să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...