NU INCHIDETI CASA SOARELUI DIN CONSTANTA

Buna ziua!

Prin prezenta petitie ne dorim implicarea Consiliului Judetean Constanta si a Primariei pentru solutionarea problemelor intampinate de catre Fundatia Casa soarelui din Constanta .

Casa Soarelui a fost singurul centru de ingrijiri paleative din Constanta destinat bolnavilor de cancer , infiintat de catre o Fundatie a Politiei Scotiene .

"Cladirea in care a functionat Casa Soarelui a fost preluata prin contract de inchiriere de la Directia de Sanatate Publica Judeteana (DSPJ) ce putea fi prelungit la un interval de 5 ani. Fundatia a preluat cladirea,  si a transformat-o intr-un centru de ingrijiri la standarde europene. In cadrul Fundatiei puteau fi tratati si ingrijiti pana in ultima clipa bolnavii pe baza biletului de trimitere , a buletinului si ale actelor medicale. Contractul de inchiriere a spatiului a expirat in decursul verii trecute, si nu a mai fost prelungit  DSPJ motivand ca nu are foma legala si nu s-a gasit nici  alta formula prin care sa sprijine in continuare functionarea centrului ".

Suntem convinsi ca o implicare din partea Consiliului Judetean Constanta  poate face diferenta !!!

Grupul "Nu Inchideti Casa Soarelui "!    Contactați autorul petiției

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.