NU INCHIDETI CASA SOARELUI DIN CONSTANTA

Buna ziua! 

Prin prezenta petitie ne dorim implicarea Consiliului Judetean Constanta si a Primariei pentru solutionarea problemelor intampinate de catre Fundatia Casa soarelui din Constanta . 

Casa Soarelui a fost singurul centru de ingrijiri paleative din Constanta destinat bolnavilor de cancer , infiintat de catre o Fundatie a Politiei Scotiene . 

"Cladirea in care a functionat Casa Soarelui a fost preluata prin contract de inchiriere de la Directia de Sanatate Publica Judeteana (DSPJ) ce putea fi prelungit la un interval de 5 ani. Fundatia a preluat cladirea,  si a transformat-o intr-un centru de ingrijiri la standarde europene. In cadrul Fundatiei puteau fi tratati si ingrijiti pana in ultima clipa bolnavii pe baza biletului de trimitere , a buletinului si ale actelor medicale. Contractul de inchiriere a spatiului a expirat in decursul verii trecute, si nu a mai fost prelungit  DSPJ motivand ca nu are foma legala si nu s-a gasit nici  alta formula prin care sa sprijine in continuare functionarea centrului ".

Suntem convinsi ca o implicare din partea Consiliului Judetean Constanta  poate face diferenta !!!


Grupul "Nu Inchideti Casa Soarelui "!    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție


SAU

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.
Facebook