NU ÎNCHIDEȚI ALRO SLATINA

Peste 2000 de angajați ai companiei de stat de la Slatina, celebra fabrică de aluminiu, ar putea rămâne pe drumuri. Criza energetică a pus o presiune și mai mare pe ALRO.
ALRO este cea mai mare companie producătoare de aluminiu din Europa Centrală și de Est și singurul producător de aluminiu din România.

Dacă cei din conducerea ALRO nu vor găsi să cumpere energie electrică la un preț mai mic sau măcar decent, până la finalul acestui an peste 2000 de muncitori vor fi disponibilizați iar ALRO Slatina își va închide de tot activitatea în mai puțin de un an de zile. Dacă situația se va înrăutăți și nu vor găsi sprijin din partea statului, ALRO Slatina își va opri activitatea mult mai devreme, mai exact la finalul acestui an.

SALVAȚI ALRO SLATINA!

SALVAȚI CEI PESTE 2000 DE MUNCITORI!

Prin semnătura mea, autorizez Demis Rusu să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.