NU ÎNCHIDEȚI ALRO SLATINA

Peste 2000 de angajați ai companiei de stat de la Slatina, celebra fabrică de aluminiu, ar putea rămâne pe drumuri. Criza energetică a pus o presiune și mai mare pe ALRO.
ALRO este cea mai mare companie producătoare de aluminiu din Europa Centrală și de Est și singurul producător de aluminiu din România.

Dacă cei din conducerea ALRO nu vor găsi să cumpere energie electrică la un preț mai mic sau măcar decent, până la finalul acestui an peste 2000 de muncitori vor fi disponibilizați iar ALRO Slatina își va închide de tot activitatea în mai puțin de un an de zile. Dacă situația se va înrăutăți și nu vor găsi sprijin din partea statului, ALRO Slatina își va opri activitatea mult mai devreme, mai exact la finalul acestui an.

 

SALVAȚI ALRO SLATINA!

SALVAȚI CEI PESTE 2000 DE MUNCITORI! 

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Demis Rusu să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...