Nu dorim să mergem la război alături de Ucraina împotriva Rusiei

Manifestul  Mișcării  Pacifiste            

          Noi, cei care am elaborat prezentul Manifest, cetățeni români, cu profundă și legitimă îngrijorare constatăm că în prezent au loc, în țara noastră și în cele din apropiere, pregătitiri pentru un război împotriva Federației Ruse, operațiuni efectuate de către SUA & NATO. Pe poporul român l-a întrebat cineva dacă este de acord să meargă la război și să moară pentru Ucraina, împotriva Rusiei? Sigur nu l-a întrebat nimeni, de aceea vrem să îl întrebăm noi acuma.                                                 

         Argumentele de azi ale SUA & NATO împotriva Rusiei sunt în esență identice cu cele ale Germaniei hitleriste împotriva URSS, proferate în urmă cu peste optzeci de ani. Occidentul strigă în gura mare că ar apăra anumite „valori”, dar aceste valori ale Occidentului sunt fie false, fie inexistente. Adevăratele valori care trebuie apărate azi sunt cele ale unui conservatorism sănătos: familia normală, credința creștină și cultura națională. Demagogia cu apărarea „valorilor” este un simplu pretext, o perdea de fum care ar trebui să acopere adevăratele intenții ale SUA, de a ocupa și jefui de resurse naturale mai întâi periferia Europei, unde suntem situați și noi, iar mai apoi zone întinse din Eurasia, Rusia și China. Faptul nu va fi posibil fără un teribil război devastator și posibilitatea izbucniri unui război în care să fie folosite arme nucleare este acum mai aproape ca niciodată. 

          Afirmația că Rusia ar fi „agresivă” față de Ucraina este de asemenea falsă, pentru că Ucraina de azi deține întinse teritorii care sunt rusești, nu ucrainiene, iar mai mult de o treime din populația Ucrainei actuale este vorbitoare de rusă, nu de ucraineană. Prin urmare, aici poate fi vorba doar de un război civil în interiorul acestei țări. În definitiv „problema ucraineană”, în măsura în care aceasta a fost creată artificial prin ingerințe politice străine, este o problemă a Rusiei nu a SUA, după cum cum Ucraina este o parte componentă a lumii geografice și culturale ruso-slave, nu a celei anglo-saxone. Suntem categoric împotriva eventualității ca România să fie târâtă, într-un război care nu este al nostru, alături de Ucraina și împotriva Federației Ruse. Pentru că, în eventualitatea izbucnirii războiului, Rusia, care își va juca cu disperare cartea propriei sale supraviețuiri, este sigur că va riposta nuclear împotriva bazelor americane, iar zone întinse din apropierea localităților Deveselu, Kogălniceanu, Câmpia Turzii și Cincu din România vor fi transformate în imenese deșerturi radioactive.                                                                         

            Prin urmare noi, semnatarii de mai jos, solicităm tuturor intelectualilor cu mintea încă nepervertită de propaganda NATO, tuturor românilor de bună credință și animați de o reală dragoste de țară, să se opună fățiș antrenării României în această aventură periculoasă. Să atragem atenția clicii nevrednice și trădătoare care se află temporar în fruntea țării să înceteze cu slugărnicia față de interesele străine și să refuze participarea la acest război, care ne poate nimici instantaneu ca stat și ca națiune. Să nu uite că judecata Istoriei este întotdeauna dreaptă și nu îi cruță pe trădători!   

                                                                               

În numele grupului de inițiativă,                                                                  Dr. Nicodim Gavrilescu

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Nicolae Iuga să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...