NU DORIM MUTAREA COPIILOR DIN SCOALA HERĂSTRĂU 12

Având in vedere decizia Primăriei Sectorului 1 de a muta elevii claselor pregătitoare și clasele I,din Scoala Gimnaziala Herastrau nr. 12, din strada Borsa nr. 27, sector 1 in Colegiul Tehnologic Viaceslav Harnaj din Strada Ficusului nr. 20-26, sector 1, dorim sa va exprimați opinia cu privire la aceasta măsura!
Consider ca in calitate de părinte nu este normal ca o instituție care se presupune ca ne reprezintă interesele sa ia o decizie fără sa întrebe efectiv persoanele care vor fi afectate de acesta decizie!
Discrepanta dintre varstele si preocuparile celor doua categorii (clasa pregatitoare, respectiv clasa I si liceu) este prea mare si va avea un impact negativ asupra copiilor mici.
Solicitam Primăriei Sectorului 1 sa protejeze interesele copiilor noștrii in primul rand si al nostru, al parintilor.
Nu este normal sa locuim lângă aceasta școala, in cartierul care este arondat acestei scoli și sa fim nevoiți a ne deplasa cu copii in alta zona.


Lixandra Marina    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Lixandra Marina să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...