Nu dorim desființarea Liceului Tehnologic „Henri Coandă” Rm. Vâlcea

Primarul Mircia Gutău va supune aprobării Consiliului Local proiectul de hotărâre privind reorganizarea reţelei şcolare a unităţilor de învăţământ preuniversitar de stat şi particular de pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea pentru anul şcolar 2018-2019. 

 Liceul Tehnologic „Henri Coandă” se reorganizează prin divizare totală,  urmând ca, de anul viitor, în clădirea ce va fi disponibilă să se mute elevii şi profesorii Liceului de Artă „ Victor Giuleanu”.

Nu dorim ca o instituție de învățământ cu tradiție și rezultate, având în acest an 716 elevi să fie desființată.

Cei care sunteți de acord cu această petitie, vă rugăm sa o semnati, astfel încât împreună să salvăm liceul. Semnaturile respective vor ajunge la Consiliul Local, I.S.J. Vâlcea și Ministerul Educației Naționale.


Asociația de Părinți și Cadre Didactice Henri Coandă    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Completați formularul de mai jos pentru a semna această petiție creată de către Asociația de Părinți și Cadre Didactice Henri Coandă. Autorul petiției va vedea toate informațiile pe care le furnizați în acest formular.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook