Nu distrugeți simbolul Teatrului Tineretului din Piatra Neamț

Teatrul Tineretului și-a schimbat identitatea vizuală și a făcut o nouă siglă, un nou logo, abandonând un simbol cu tradiție și valoare - ACTORUL ÎNGER!

”Îngerul” a fost străpuns, dintr-o rătăcire sper, pentru că altfel gestul nu arată decât o sfidare crasă față de credința în ceea ce reprezintă acest simbol pentru cultură, pentru Neamț.

2017-11-17-PHOTO-00000081.jpgPutem înțelege nevoia de modern în cultură, dar totodată cred că tradiția își are importanța ei.

De dragul noului, niciun funcționar vremelnic nu ar trebui să aibă cutezanța să distrugă un simbol frumos, de care alții sunt mândri.

Dacă și tu crezi că simbolul Teatrului Tineretului ar trebui să fie în continuare ACTORUL ÎNGER semnează petiția.

Împreună să afirmăm răspicat că vrem respectăm simbolurile, să respectăm cultura, tradițiile și patrimoniul imaterial al județului Neamț.

2017-11-17-PHOTO-00000079.jpg

Semnează această petiție


SAU

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.
Facebook