NU AM AER

Petiție pentru demiterea doctorițelor Oprișan Carmen și Pitrop Mariana,a asistentelor cât și a managerului spitalului

Subsemnatul Podaru Silviu Constantin,cu domiciliul în Botosani,comuna Blandesti,sat Cerchejeni,DJ297, vă adresez această petiție în legătură cu cazul tragic al Alexandrei Ivanov, o tânără de 25 de ani, care și-a pierdut viața din cauza neglijenței și indiferenței unor cadre medicale de la Maternitatea din Botoșani.

Cu inimă grea și plin de indignare, facem apel la dumneavoastră să investigați în profunzime această situație și să acționați în consecință, pentru a asigura că astfel de tragedii nu se mai repetă în viitor. Detaliile tulburătoare ale acestui caz sunt următoarele:

• Alexandra Ivanov era însărcinată și a fost internată la Maternitatea din Botoșani, cu o sarcină care se oprise din evoluție.

• În ciuda durerilor intense și a apelurilor disperate ale Alexandrei prin mesaje text către medici, aceasta a fost ignorată și neglijată.

• Cererea Alexandrei pentru intervenția chirurgicală necesară a fost ignorată de către cadrele medicale implicate.

• În cele din urmă, Alexandra Ivanov a decedat, lăsând în urmă 3 copii și o familie devastată.

Această tragedie nu trebuie să rămână nepedepsită. Cerem demisia celor două doctorițe si a asistentei implicate în această neglijență gravă și inacceptabilă. De asemenea, solicităm o investigație exhaustivă pentru a stabili responsabilitatea exactă și pentru a asigura măsuri care să prevină repetarea unor astfel de incidente.

Cerem ca instituțiile responsabile și autoritățile medicale să acționeze în interesul sănătății și siguranței pacienților, asigurând că astfel de tragedii nu se mai întâmplă. Dreptul la îngrijire medicală de calitate și empatie trebuie să fie asigurat pentru fiecare persoană.

Semnăturile și sprijinul nostru în acest demers arată că comunitatea noastră este unită în cererea de responsabilitate și schimbare. În memoria Alexandrei Ivanov și în interesul viitorului sănătății maternităților din țara noastră, vă rugăm să acționați în consecință.

Cu respect și speranță,

Podaru Silviu Constantin


Podaru silviu constantin    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnarea petiției, accept faptul că Podaru silviu constantin va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face numărul dvs. de telefon public pe internet.


Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri:
Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...