Normalizarea serviciilor consulare din Dubai

Cerem prin prezenta petitie Ministerului Afacerilor Externe din Romania urmatoarele

1. Gasirea unei solutii pentru normalizarea timpului necesar obtinerii unei vize prin consulatul Roman din Dubai si reducerea sub 14 zile a timpului necesar acordarii unei vize de vizita turist, business

2. Prioritizarea vizelor acordate familiilor cetatenilor romani este absolut innaceptabil ca familiile cetatenilor Romani sa fie tratati la fel cu persoane care nu au legaturi cu Romania si sa fie impiedicati tehnic  sa isi viziteze rudele prin acesti timpi de aşteptare inacceptabili.

3. Prioritizarea vizelor de turist /vizita in fata vizelor de munca,  nu este acceptabil sa se ofere im mai mult de 2 luni o viza de turist.

 

In speranta ca se vor imbunatati serviciile consulare din Dubai, locul prin care tranziteaza jumatate de Asia si Africa catre Europa si ca veti gasi o solutie permanenta monitorizand constant necesitatile zonei, semnez 


Ciprian Mancas    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Ciprian Mancas să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAUPublicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...