Normalitate in Floresti-Cluj

Localitatea cu cea mai tânără și educată populație din România, Florești este de asemenea cea mai mare comună din România, în dezvoltare accelerată din punct de vedere economic.

Cu acest slogan suntem întampinați zilnic.

Dar,  suntem întâmpinați și cu lipsa unei viziuni strategice integrate la nivel
local și cu lipsa identificării nevoilor comunității locale (oameni simple, oameni de afaceri, instituții, organizații, sindicate) și de aici lipsa unor  proiecte realizate pentru aceste nevoi.

Ne-am săturat să fim amăgiți doar cu promisiuni electorale, să nu vedem aproape nici o implicare din partea administrației locale pentru o perioadă de timp, după care, brusc, în apropierea alegerilor, apar tot felul de ”reușite” și alte promisiuni.

Aceste ”reușite” trebuie să fie lucruri normale, lucruri cu care să nu vii la înaintare pentru a mai obține încă un mandat, două, trei.

Ne asteptam sa fim tratati ca in vest, sa avem drepturi, sa avem utilitati, sa avem o infrastructura corect dimensionata, sa avem dreptul de a ne trimite copiii la unitați de învățământ de calitate și de proximitate, sa avem dreptul la sanatate și sa nu ne sufocam in propria comunitate.

Nu vrem să pierdem ani din viață stând în trafic, nu vrem să mergem în alte țară pentru a ne bucura de normalitate.

Vrem să plătim taxe și impozite unde am decis să ne luăm un acoperiș deasupra capului.

Vrem ca aceste taxe și impozite să fie distribuite echitabil, să merite să stăm aici, în Florești.

Vrem stoparea autorizațiilor de construcție pe termen nedeterminat, până la rezolvarea problemelor cele mai stringente din comună:

- infrastructură rutieră, apa-canal, electrică: prin dimensionarea corectă  ținând cont de nevoile actuale și de cele viitoare

- sănătate: prin construirea unor centre de proximitate. 

- educație: creșe și grădinițe de cartier

- spații de recreere

 

lista poate continua, neajunsurile sunt foarte multe și nemulțumirile la fel. 

SUntem conștienți că nu se poate face o schimbare peste noapte, dar totul are un început.

Așadar solicităm administrației actuale a comunei Florești să stopeze orice acordare de construcție și să rezolve mai întâi problemele existente, luând în calcul și dezvoltarea accelerată în care este angajată atît pe termen scurt cât și pe termen lung.

 

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Daniel Luca să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face numărul dvs. de telefon public pe internet.Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...