Noile Cărți de Identitate atentează la însăși suveranitatea națională a României

Noi, cetățeni ai României, prin Partidul Alianța Renașterea Naționalăsolicităm autorităților competente aflate în slujba statului suveran român și a cetățeanului suveran, păstrarea pe noile Cărți de Identitate a simbolului național românesc reprezentat prin culorile drapelului național al României, albastru-galben-roșu, precum și a elementului biologic de identificare a persoanei desemnat prin sexul Masculin sau Feminin, și nu prin gen.

noile-carti-identitate-atenteaza-suveranitatea-nationala.png

Eliminarea sexului biologic și înlocuirea acestuia cu genul, reprezintă inocularea cu rea intenție a unei ideologii vătămătoare atât individului cât și națiunii, marcând totodată inocularea în mod indirect, într-un document oficial, a ideologiei de gen.

Ca și popor român, nu putem accepta nici obligația de renunțare la identitatea națională a României dar nici renunțarea la identitatea biologică a persoanei, așa cum anumite grupuri de interese o intenționează, impunând practic o Carte de Identitate care nu ne poate reprezenta ca popor sau ca persoane suverane.

Cartea de Identitate, cu elementele acesteia de identificare a persoanei nu trebuie să prezinte în mod subiectiv ceea ce o anumită persoană crede la un anumit moment despre sine însăși, nici ceea ce simte la un anumit moment, ci acest document oficial trebuie să facă posibilă identificarea persoanei de către terți, în vederea asigurării păcii sociale și a menținerii stabilității sociale și naționale.

Culorile tricolorului românesc ne identifică drept națiune suverană, ne ancorează în trecutul și tradițiile statale românești și ne oferă siguranța apartenenței la un stat național, suveran și independent, România.

Ca și popor care îmbrățișează în cea mai mare parte doctrina conservatoare, dorim un document național care să ne reprezinte.

Identificarea sexuală biologică ne acordă garanția că drepturile cu care ne naștem ne sunt respectate și valorile în care credem sunt perpetuate, pentru stabilitatea și progresul autentic pe care îl dorim.

A prelua doctrina neo-marxistă și a impune prin lege și prin documentul de identificare o anumită ideologie (de gen în acest caz), este un precedent dăunător și chiar devastator pentru persoană, familie, societate și națiune.

Solicităm prin această Petiție atât Guvernului României cât și Direcției pentru Evidența Persoanelor, precum și oricăror instituții abilitate, să includă pe noua Carte de Identitate propusă atât TRICOLORUL ROMÂNIEI cât și SEXUL PERSOANEI/SEX (si nu GENUL/GENDER) așa cum în mod total eronat și inacceptabil apare în propunerea actuală.

Schimbarea propusă va provoca tensiuni sociale și va deschide calea unor interpretări nedorite și deloc necesare în societatea românească.

Solicităm de îndată încetarea procesului de tipărire a noilor Cărți de Identitate, proces care a fost demarat fără o dezbatere publică și fără o consultare prealabilă a tuturor actorilor sociali implicați în viața socială.

Partidul Alianța Renașterea Națională inițiază această Petiție pornind de la premiza că solicitările poporului au prioritate în demersurile legislative și administrative ale celor aflați vremelnic în slujba națiunii, avertizând în același timp pe cei responsabili că poporul român își dorește un stat suveran care să își poată exprima în mod liber opțiunile privind valorile și tradițiile naționale, așa cum a făcut-o de peste două mii de ani!

Dumnezeu să binecuvânteze România și cetățenii României!

Alianța Renașterea Națională

05 august 2021

 

---

Despre proiectele ARN

ARN este o mișcare conservatoare, pro-valori, pro-familie naturală, pro-România, născută din munca miilor de voluntari care, au lucrat în sprijinul candidaturilor europarlamentare independente pro-valori.

Am inițiat mai multe petiții, prin care am cerut în mod direct autorităților să respecte drepturile noastre și să ia măsuri pentru diferite abuzuri, cum ar fi:

Implică-te și tu în lupta împotriva abuzului actualului guvern, pentru apărarea drepturilor, libertăților și valorilor creștine!

Semnează acum petițiile lansate!

-------

  • Implică-te pentru apărarea valorilor și credinței creștine! Oricine, indiferent de vârstă, cunoștințe sau aptitudini, poate contribui. Doar împreună putem reuși! Vezi cum poți contribui.
  • Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți, abonează-te la canalul de YouTube ARN și la canalul de Telegram ARN și WhatsApp.

Urmărește-ne și pe:

✦ Website ✦ Facebook ✦ Instagram ✦ Twitter


Alianța Renașterea Națională    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Alianța Renașterea Națională să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...