Ne înecăm în gunoaie! Haideți să oprim risipa de mâncare!

PicsArt_02-11-12.44_.30_.jpg

Supermarketurile din România aruncă anual 2,2 tone de mâncare care ar putea ajunge la adăposturi pentru oameni fără casă, case de copii și la familiile nevoiașe din România. Deși Comisia Europeană ne-a atras atenția atât asupra gradului de poluare ridicat cât și asupra tonelor de gunoaie aruncate anual, supermarketurile preferă să distrugă mâncarea, considerând că este o variantă mai ieftină. Prin această petiție, doresc ca supermarketurile din România să își schimbe metoda "de a scăpa" de mâncarea care se apropie de data expirării și să o doneze adăposturilor pentru oameni fără casă, caselor de copii și primăriilor care cunosc familii nevoiașe sau au un program prin care ajută familiile cu un venit mic. Semnătura ta poate face diferența! Hai să curățăm România!

Ciochia Ana-Ioana    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Ciochia Ana-Ioana să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.