Locuitorii comunei Floresti/Cluj isi doresc o viata decenta!

Comuna Floresti, judetul Cluj nu este cos de gunoi !
Florestenii sunt sufocati de gunoaie. Gunoaie datorita lipsei pubelelor, datorita imprastierii pe camp, pe strazi, pe malul Somesului de gunoaie si materiale de constructii. Sunt florestean, as vrea si eu o viata nor
mala si fara gunoaie si caini vagabonzi! Ma poate ajuta cineva? Nu puteti sa va gasiti un alt loc legal in care sa depozitati gunoaiele ? Consiliul Local Floresti se implica ? Consiliul Judetean Cluj se implica ?

Vrem transport in comun decent nu la temperaturi de peste 60 de grade C! Dorim introducerea RATUC in comuna noastra, ne-am saturat de bataia de joc la care suntem supusi de firma Fany!

Copii nostrii au nevoie de locuri de joaca, s-au saturat sa alerge pe campurile pline de gunoaie si caini vagabonzi ori printre masinile parcate in fata blocului.

Avem nevoie de iluminat public, ni s-au terminat bateriile la lanterne si nu mai vrem sa cumparam!

Vrem un plan urbanistic normal cu distante legale intre blocuri, nu mai suportam ca vecinul din blocul vecin sa se zgaiasca in farfuria noastra la cina!
Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )