Ne dorim norme clare de functionare pentru concerte si evenimente indoor

Noi suntem iabilet.ro, lider in ticketing in Romania in ultimii 4 ani. Lucram cu mii de organizatori de evenimente de toate tipurile: culturale sau sportive, festivaluri sau concerte de club, in locatii Horeca sau in locatii mari gen Romexpo sau stadioane. Avem o cota de piata consistenta in Romania, si peste 95% din organizatorii de evenimente lucreaza cu iabilet.ro asa ca stim foarte bine nevoile pietei. Lucram constant cu sectorul Horeca unde au loc o mare parte din evenimentele cu bilet din Romania. 

Intrebarea pe care ne-o tot pun organizatorii dar si patronii din Horeca inca din luna iulie (cand au aparut normele dupa care functionam acum) este:"-Noi la toamna cum planuim programul de evenimente? Vom fi deschisi peste rata de infectare 3?"

Intrebarea este legitima pentru ca in normele pentru sectorul nostru aparute la sfarsitul lunii iulie 2021 nu se specifica nimic legat de concertele si evenimentele in spatii inchise dupa rata de infectare 3, deci, sunt interzise. 

Noi, alaturi de clientii nostri, organizatorii si horeca, am fost principalul motor al promovarii vaccinarii si alaturi de asociatiile de profil am cerut in dialogul constant cu Guvernul, niste norme cat de cat logice pe care sa putem construi. Din fericire acestea au aparut la timp si am putut munci vara aceasta dar nu au fost continuate cu o serie de norme si pentru spatiile inchise (in interior) pentru perioada de toamna/iarna/primavara care urmeaza.

Tot ce ne dorim cu totii este sa muncim tot anul, sa platim salarii, sa ne dezvoltam si sa ne revenim, mai ales ca nu am primit niciun ajutor din partea autoritatilor decat aceste norme din vara asta.

Asa ca rugam Guvernul Romaniei sa aplice normele pentru evenimente in exterior si in interior peste rata de infectare 3, mai exact sa putem organiza concerte si evenimente exclusiv pentru fanii vaccinati.

Inclusiv dl Valeriu Gheorghita a declarat ca cei vaccinati au de 8 ori mai mic riscul de infectare si sansele sa ajunga in spital cu o forma severa sunt de 15 ori mai reduse, iar fanii vaccinati, chiar daca se infecteaza, elimina virusul mult mai repede.

In vara acestui an am vandut aproape 10.000 de evenimente cu sute de mii de bilete iar ratele de infectare nu au crescut, drept dovada ca sectorul nostru este sigur si putem functiona. In plus, peste 90% din spectatorii care au mers la concerte au fost vaccinati.

Ne-am vaccinat ca sa ne putem bucura de viata, cu prietenii, la concerte, la teatru, in oras, nu ca sa stam iar inchisi 9 luni in casa.

Va multumim

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez iaBilet.ro să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...