Mutați toate nunțile pe zi!

Propun o petiție - mutați toate nunțile țării pe zi!

De fiecare dată când merg în Ardealul soției pe la o nuntă mă minunez cât de firesc și de normal e să chefuiești și te simți bine la 7, 8, 9 seara.

Niciodată nu am înțeles de ce trebuie să bagi la maț ceafă de porc la 1 noaptea, iar la 3 tort, așa cum se întâmplă prin zona capitalei. De ce? Trebuie să renunțăm la acest obicei nesănătos. 

Acum nouă ani când am luat-o pe soția mea de... nevastă nu am avut încotro, așa că ne-am distrat de două ori. Odată la mine, odată la ea, deci știu foarte bine ce vorbesc 😃

De ce să chinui copiii până la orele târzii din noapte? De ce să ai nevoie de o a doua zi de recuperare? Ce faci dacă mai și muncești?

Bine, restaurantul poate organiza și un botez pe zi, dacă nunta e noaptea 😉

Cred că lucrurile nu mai pot fi lăsate așa.


Paul Gabriel Andrei    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Paul Gabriel Andrei să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...