Montarea de semafoare sau limitatoare de viteză (speed bumps) la trecerile de pietoni din intersecția de pe strada INDEPENTENȚEI zona Balada

       Către,

             Primăria Municipiului Medgidia, județul Constanța

             

 

             Vă supunem atenției propunerea de montare a unor semafoare sau a unor limitatoare de viteză (speed bumps) la trecerile de pietoni din zona Balada strada Indepentenței.

           Motivul solicitării de a monta semafoare sau limitoatoare de viteză, îl reprezintă necesitatea unei siguranțe în trafic a pietonilor, deoarece anumiți conducători auto nu respectă regulile de circulație și calcă pedala accelerației mai mult decât prevede legea.

           Vă precizăm faptul că majoritatea copiilor noștri sunt înscriși la Școala Gimnazială I.L. Caragiale, aflată în apropierea intersecției străzilor Dezrobirii și Independenței , iar deplasarea copiilor către unitatea de învățământ menționată mai sus este o adevărată aventură. Părinții își asumă riscuri enorme și tot timpul trăiesc cu senzația unor temeri patologice, de a nu fi accidentați atât ei cât și copii lor de un autoturism care circulă cu viteză pe strada Independenței (aici se adaugă participanții la trafic care staționează deseori pe banda 1 pentru a-și cumpăra covrigi lucru care scade foarte mult vizibilitatea și siguranța în trafic a pietonilor).     

              Din cauza accidentelor auto ce au avut loc în diferite orașe, dar și în orașul nostru urmare a nerespectării prevederilor legale privind viteza maxim admisă în localitate și în contextul celor prezentate mai sus, vă rugăm să ne sprijiniți prin montarea limitatoarelor de viteză, în scopul reducerii riscurilor de accidente auto.         

    Vă mulțumim,  

    Cetățenii Medgidiei


PRELIPCEANU ILIE    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez PRELIPCEANU ILIE să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...