MODIFICAREA DATELOR OLIMPIADELOR ȘCOLARE – FĂRĂ SUPRAPUNERI

Ministerul Educației și Cercetării a aprobat calendarul olimpiadelor si concursurilor școlare stabilind în aceeași zi mai multe competiții, limitând astfel dreptul unor elevi de a participa la două sau mai multe concursuri.

Solicităm reprogramarea olimpiadelor astfel încât să nu mai existe suprapuneri, în special la etapa județeană.

De exemplu, in aceeași zi de 7 martie sunt programate și olimpiada de biologie, de informatică, de limba engleză, dar și de istorie sau limba și literatura română, sau etapa orală a altor limbi străine,  toate la faza județeană.

Astfel, un elev calificat la două sau mai multe dintre aceste competiții  va fi nevoit să participe doar la un concurs neputând fi, în același timp,  în mai multe locuri.

La fel și în data de 14 martie vor fi mai multe competiții printre care geografie, religie,  matematică, dar și Concursul de matematică aplicată „ADOLF HAIMOVICI” și etapa orală a olimpiadei de limba engleză.


Alexandra Ispravnic    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Alexandra Ispravnic să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook