Modificarea pct1 din Legea 4 privind interzicerea suporterilor pe stadioane

Vă rog să semnați pentru modificarea punctului 1 din Legea 4 privind interzicerea suporterilor pe stadioane . Această decizie NU trebuie sa fie decisă de către Jandarmerie sau Poliţia Comunitară  .

Legile din România au devenit foarte dure pentru suporterii care merg pe stadioanele din ţară . Suporterii se plâng că legea 4/2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive  a cărei completare duce la pedepse foarte drastice , este o lege mult prea dură şi prost inspirată iar sancțiunile/interdicțiile  sunt date eronat spre a fi decise direct de Jandarmerie sau Poliţia Comunitară .

Legea 4 a fost făcută la iniţiativa lui Dumitru Dragomir ( fostul președinte al LPF ) și la iniţiativa deputatului PDL Alin Trăsculescu a fost făcută " o completare " şi promulgată de Administraţia Prezidenţială .

Cer și propun modificarea punctului 1 din Legea 4  pentru ca interzicerea unui suporter pe stadion să fie decisă  de o Instanță a Statului Român și NU de către Jandarmerie sau Poliţia Comunitară  .

Suporterii sunt mirajul stadioanelor și sălilor de sport  .Screenshot_20221004_1112012.jpg

Mugurel Coliba    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Mugurel Coliba să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.