Modificare ordin de plată comisii examene naționale 2022 - Anexa 4 Comisii bacalaureat

Bună ziua domnule ministru Sorin Mihai Cimpeanu.

Subsemnații, informaticieni și personal implicat în Examenul național de Bacalaureat 2022 în calitate de secretar, persoană de contact și responsabil monitorizare audio-video în comisiile de Evaluare a competențelor lingvistice și digitale, vă rugăm prin prezenta să revizuiti ordinul de plată al comisiilor pentru examenele naționale 2022 (OME nr. 3887 din 23.05.2022_plata comisii mai exact Anexa 4) deoarece:

1. Probele s-au desfăsurat pe o perioadă de 3 săptămâni în care au fost de efectuat următoarele activități:

- Înregistrarea cererilor de înscriere la bacalaureat în aplicație (secretar comisie evaluare)

- Generarea, listarea și verificarea tabelelor de înscriere (secretar comisie evaluare)

- Verificarea dosarelor de înscriere (secretar comisie evaluare)

- Crearea de borderouri, repartizări pe săli, liste, etc (secretar comisie evaluare)

- În ziua probelor: descărcare subiecte, descărcare fișiere de lucru, descărcare bareme, ținere evidență prezență candidați la probe (persoana de contact)

- Realizarea borderouri și alte documente pentru corectori (secretar comisie evaluare)

- Introducerea punctajelor/calificativelor în aplicație, verificare corectitudine note introduse (secretar comisie evaluare)

- Zilnic se pornesc PC-urile pentru înregistrări și se verifică pe tot parcursul probelor dacă acestea efectuează înregistrări. (responsabilul cu monitorizarea audio-video)

- Zilnic la finalul zilei se fac copieri de fișiere audio-video de pe PC-uri pe unități de stocare și se arhivează (responsabilul cu monitorizarea audio-video)

1. Pentru persoana de contact care descarcă, verifică si multiplică subiecte, tine legătura cu comisia județeană de bacalaureat și are răspundere destul de mare, nu se specifică suma de plata în ordin și in concluzie, funcția de Persoană de contact nu este plătită ăn aceste comisii de evaluare a competențelor lingvistice și digitale. (În ordin se specifică suma de 1000 lei brut pentru persoana de contact dar numai la probele scrise)

2. Aceeași situație se întâlneste și la responsabilul cu monitorizarea audio-video care este un membru din comisie si primește la finalul acestor zile de examen în funcție de numărul candidaților următoarele sume brute 70/100/270 lei brut. (O sumă mult prea mică pentru munca depusă în cele 3 săptămâni) (În ordin se specifică suma de 800 lei brut pentru responsabilul cu monitorizarea audio-video dar numai la probele scrise)

3. Aceeași situație se întâlneste și la secretarul comisiei care primește la finalul acestor zile de examen în funcție de numărul candidaților următoarele sume brute 70/100/150/270 lei brut. (O sumă mult prea mică pentru munca depusă în cele 3 săptămâni)

Vă rugăm să revizuiti acest ordin să reflecte munca depusă și realitatea din ziua de astăzi.

Noi, semnatarii acestei petiții considerăm ca aceste sume sunt rușinos de mici în corelație cu munca depusă de persoanele sus menționate în acest interval de 3 saptămâni în care se desfășoară competențele lingvistice și digitale.

În speranța unui răspuns pozitiv, vă mulțumim!


Persoane comisii competente Bac 2022    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Persoane comisii competente Bac 2022 să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )