Mentinerea Spitalului de recuperare medicala pentru copii baile 1 Mai deschisa

Dl. Ministru al Sănătății, Dl. Arafat, domnilor guvernanti.

Suntem părinți de copii speciali, care nu au avut șansa să se nască normali, au anumite boli care nu ii lasa sa se bucure de viata, sa meargă la grădiniță, școli și facultăți, copii care sau bucurat de viata până la o anumită varsta si in urma unui accident au rămas cu probleme grave de sanatate, locomotorii si psihice, copii care ani de zile au fost prin spitale de recuperare, au muncit luni de zile sa isi recapete echilibrul sa se ridice in șezut, alte ore de muncă sa stea un genunchi, apoi saptamani, luni, si ani sa reușească să facă primii pași. Zâmbetul si speranta de a merge a acestor copii depinde de centrele de recuperare de stat unde este o a doua casa pentru ei, au o a doua familie in cadrele medicale si kinetoterapeutii din aceste centre, unde se simt ocrotiti si in siguranta.
Va rugam sa lăsați aceste centre sa functioneze si sa primească pacienți. Tot anul au funcționat cu reguli stricte de igienă împotriva pandemiei actuale, nu au fost cazuri de îmbolnăviri in aceste centre.
Dorim să continuăm terapiile pentru copii nostri, o pauză mai lungă între aceste terapii înseamnă pentru ei un regres a stadiului de recuperare o copiilor.
Ne dorim să funcționeze spitalele de recuperare din Băile 1 Mai, Sibiu, Bușteni, Techirghiol si multe altele.

Salagean Maria    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Salagean Maria să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.