Mentinerea bursei de performanta pentru concursurile scolare pe discipline pentru clasele gimnaziale la etapa naționala

Cerem recunoașterea premiilor la etapele naționale ale concursurilor școlare pe discipline din clasele gimnaziale prin menținerea bursei de performanță!

Ministerul educației a schimbat regulile după terminarea competițiilor.

Bursele de performanță si de merit stimuleaza competiția și învățarea si sunt destinate celor mai buni elevi. Prin schimbarea prevederilor metodologiei-cadru de acordare a burselor de performanta, copiii care au obținut rezultate deosebite la concursurile școlare la etapele naționale sunt discriminați și asimilați în aceeasi categorie cu bursa de merit. Până anul trecut era o departajare clară intre cele două burse și concursurile școlare pe diferite discipline recunoscute de Ministerul educației erau remunerate diferit în funcție de rezultatele obținute! 

Salutam recunoașterea premiilor la etapele judetene ale olimpiadelor scolare, dar nu putem să încadrăm în aceeași categorie performanța la etapa națională!                     

Solicitam o abordare echitabilă care să sprijine aptitudinile copiilor noștri și cerem menținerea bursei de performanță pentru rezultatele deosebite la etapele naționale!


Andronache Lavinia    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Andronache Lavinia să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...