Menținerea activității centrului de permanență de la Cedonia, Sibiu

În atenția:

 Doamnei doctor, PILOFF Loredana Doina Maria, Președinte SNMF

 Doamnei doctor, STAN Mihaela, Președintele Patronatului Medicilor de Familie

 Doamnei NICOARĂ Denisa Florentina, Președinte CJAS

 

Prin această petiție, noi, locuitorii județului Sibiu va solicităm menținerea singurului centru de permanență de la Cedonia din municipiul Sibiu.

Acest centru este vital pentru a degreva Serviciul de Urgență a Spitalului Județean Sibiu și așa destul de  aglomerat. 

Centrul de permanență de la Cedonia este extrem de necesar pentru pacienții copii care nu sunt cazuri grave si la spitalul de pediatrie ar trebui să aștepte multe ore pentru a fi preluați.

Inchiderea  singurului Centru de permanență din Sibiu, ar provoca aglomerație în Serviciul de Urgență a Spitalului Județean si ar duce la surmenarea cadrelor medicale si a personalului.

 De asemenea, închiderea Centrului de permanență de la Cedonia ar duce la supraaglomeratie la Spitalul de pediatrie si la surmenarea cadrelor medicale si a personalului.

Noi, locuitorii județului Sibiu am fost foarte mulțumiți de calitatea actului medical din Centrul de permanență de la Cedonia si solicităm în mod insistent soluționarea cu celeritate a acestei petiții care ține de drepturile pacienților la servicii medicale de calitate.

 

 

 

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Mogos Andreea să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...