Mami,tati, nu ma puneti sa aleg între voi !!!

Modificarea ART 911,alin 4,C.PR.CIV prin care se respecta vointa minorului de a isi exprima dorinta de a locui cu unul dintre părinți si de a refuza vehement sa aiba relatii cu celalalt părinte.Este vorba despre acei parinti, cărora ,desi instanțele de judecata le- a acordat program de vizita ,nu il respecta si rețin minorul la domiciliul lor, făcând tot ce le sta in putinta sa isi manipuleze copilul contra celuilalt parinte.

Desi exista procedura de "Executare silita",aceasta este una pur formală si lipsita de finalitate.Atata timp cat este respectat Art 911,alin 4,C.P.R CIV executorul judecătoresc NU poate prelua copilul de la parintele care retine minorul,deoarece se loveste de refuzul minorului,desi de fapt nu este vointa minorului,el fiind manipulat de părintele care il retine si care in final isi abuzează psihic si emotional copilul fara sa ii pese de suferinta provocată minorului pe care acesta nu o conștientizează.

Prin aceasta petiție se urmareste ca in momentul unei executari silite cu minori,parintele la care a fost stabilit domiciliul minorului sa isi poată lua copilul chiar daca întâmpină refuz din partea copilului ,deoarece nu se poate ține cont de parerea copilului ,acesta nefiind capabil sa ia decizii pentru sine in mod responsabil.

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Toader Mirela să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook