Majorarea indemnizatiilor pentru persoanele cu handicap

Cu totii stim ca persoanele cu handicap duc o viata grea din punct de vedere fizic si psihic si financiar si pe gurvenantii Romaniei nu-i prea intereseaza soarta acestei categorii de persoane. Eu tot o persoana cu handicap am decis sa public aceasta petitie pentru a face ceva pentru persoanele cu dizabilitati sa le imbunatatim si usuram viata. De aceea vin cu niste idei care i-ar descoperii pe presupusele persoane cu handicap care se dau bolnave si iau indemnizatii pe nedrept. Impreuna cu dumneavoastra putem opri hotii care au fentat statul si care au dat spagi la doctor pentru a lua indemnizatii. Mie personal nu mi se pare corect ca acesti oameni sa ia indemnizatii si in realitate sunt sanatosi asta e parerea mea. Eu propun reevaluarea certificatelor de handicap sa vedem cine merita sa ia indemnizatie de handicap sau nu. Pentru ca prin aceasta masura s-ar descoperi multi care au pacalit statul si le-ar majora indemnizatiile celor care intr-a adevar au probleme. Numai cu ajutorul vostru putem face ceva si reusi pentru persoanele dizabilitati. Numai prin semnaturi sau petitii putem face viata buna lor.