Luminile suplimentare tip led bar, proiectoare, sa fie legale pe drumurile publice doar acoperite!

Cerem modificarea legislației rutiere, astfel încât mașinile să poată fi dotate și cu alte lumini, în afara celor cu care sunt prevăzute din fabrică. În lege, articolul 101 prevede clar că orice tip de lumini auxiliare, care nu erau în dotarea mașinii la momentul ieșirii din fabrică, montate ulterior, ne vor face să rămânem fără certificate de înmatriculare. 

Concret, vrem ca pentru ledbaruri și proiectoare auxiliare să avem dreptul legal de a circula cu ele acoperite pe drumurile publice. 

De ce vrem asta? Pentru ca mare parte dintre noi avem o singură mașină, cu care trebuie să mergem la muncă, să o folosim și pentru activitățile agricole, pentru vânătoare sau alte hobby-uri și nu putem monta și remonta luminile de mai multe ori în aceiași zi. 

Ne-am săturat să facem fapte bune și ulterior să fim sancționați. Doleanța noastră este să putem folosi legal proiectoarele auxiliare(doar cele de tip ledbar) doar în cazurile unde oamenii au nevoie de ajutorul lor, în zonele izolate sau pe drumurile care nu sunt circulate, caz în care în legislație ar putea exista prevederea ca luminile auxiliare să nu fie la vedere pe drumurile publice.20201213_172926-01.jpg


Cosmin Craciun    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Cosmin Craciun să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...