Locuri de parcare!

1. Schimbarea legislației privitoare la înmatricularea mașinilor aflate în proprietatea persoanelor juridice(mașini de firmă), astfel încât, numerele de înmatirculare să se deosebească NET de numerele de înmatriculare ale mașinlor aflate în proprietate personală.

2. Identificarea cadrului legal prin care mașinile aflate în proprietatea persoanelor juridice, ce depășesc anumite dimensiuni, să parcheze doar în locuri special amenajate, astfel încât, locurile de parcare din jurul blocurilor, să nu mai fie ocupate de camionete, dubițe de marfă, dube, microbuze de transport persoane/marfă, mașini de teren, etc.


Dr. Sorin Bivolaru    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Dr. Sorin Bivolaru să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...