Locuri de parcare!

1. Schimbarea legislației privitoare la înmatricularea mașinilor aflate în proprietatea persoanelor juridice(mașini de firmă), astfel încât, numerele de înmatirculare să se deosebească NET de numerele de înmatriculare ale mașinlor aflate în proprietate personală.

2. Identificarea cadrului legal prin care mașinile aflate în proprietatea persoanelor juridice, ce depășesc anumite dimensiuni, să parcheze doar în locuri special amenajate, astfel încât, locurile de parcare din jurul blocurilor, să nu mai fie ocupate de camionete, dubițe de marfă, dube, microbuze de transport persoane/marfă, mașini de teren, etc.

Dr. Sorin Bivolaru    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Dr. Sorin Bivolaru să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.