Locuri asigurate la crese pentru toti copiii!!!

Avand in vedere locurile alocate la cresele de stat,foarte putine de altfel, luand in calcul lista copiilor respinsi doar de anul acesta,neluand in calcul si anii trecuti,va rog sa semnati aceasta petitie,care are ca scop o schimbare la nivelul învățământului prescolar!Cu totii ne dorim binele copiilor nostri.De aceea vrem sa ii fie asigurat fiecarui copil un loc la cresa,indiferent de numarul acestora in cadrul aceleasi familii,de cazurile familiilor monoparentale,de cazurile in care vorbim despre studenti deveniti părinți sau despre cazurile sociale.Vrem sa fie alocați bani pentru construirea unor noi crese sau modificarea capacitatii celor existente,astfel ca toti copiii sa poata beneficia de o educatie,care oricum le este garantata prin art.28 si 29 din Drepturile Copiilor!


Ungurean Adriana    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Ungurean Adriana să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...