Loc public de joaca pentru copii si Gradina Publica

Asociatia de Proprietari Perlei 11 si asociatiile de proprietari vecine  solicita Primariei Constanta exproprierea pentru utilitate publica a lotului cu numarul cadastral 243952 in vederea construirii a unui parc/Gradina Publica si a unui loc de joaca pentru copii. Motivul petitiei fiind lipsa unui loc de joaca public sau a unui spatiu verde in zona, pe o arie foarte mare, in plina expansiune Imobiliara.  Acest teren este lasat in paragina de catre constructor de 2 ani, devenind un pericol pentru sanatate. Acest LOT poate devenii oaza Verde din mijlocul Junglei Urbane ce este in plina desfasurare.

Administratia Asociatiei Perlei 11    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Administratia Asociatiei Perlei 11 să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.