Loc de joaca pentru patrupezii din Cosmopolis

Petitie pentru amenajarea unui loc de joaca in Cosmopolis
pentru cainii cu proprietar

De-a lungul ultimilor ani, numarul cainilor de companie din Cosmopolis a crescut, dar dupa ce a fost desfiintat locul de joaca de la intrare, nu a mai fost distribuit niciun alt spatiu pentru catei, prin urmare toti proprietarii se vad nevoiti sa plimbe cainii doar legati in lesa, pe strazi, printre copii, masini si biciclete.


Prin aceasta Petitie, solicitam Administratiei Cosmopolis amenajarea unui loc de joaca pentru cainii cu proprietar, precum exista in majoritatea ansamblurilor rezidentiale.


Ideea de “Bark Park” reprezinta un spatiu public, special amenajat, unde oamenii se pot juca impreuna cu animalele lor de companie, unde cainii pot socializa si alerga fara lesa, astfel fiind mult mai putin predispusi la dezvoltarea problemelor comportamentale, precum agresivitatea si latratul in exces.

Intelegem ca terenul acum viran inseamna bani maine, astfel incat amenajarea locului de joaca pentru caini poate fi gandita cu caracter temporar pana cand va incepe constructia spatiilor de locuit.

Minim de amenajare: Spatiul acoperit cu iarba (nisipul pastreaza mizeria, e contraindicat) de cca 200-300 mp, nu neaparat teren plat, ingradit cu gard de inaltime minima de 1,2 m si prevazut cu o poarta cu dispozitive de inchidere.


Ideal pentru amenajare: Spatiul sa fie dotat cateva bancute si cosuri de gunoi. Spatiul este necesar a fi iluminat pe timpul serii si al noptii.


Va multumim.


Adrian Draguleanu    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Adrian Draguleanu să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAUPublicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...