Loc de joaca Parcul Titulescu Brasov

Petitie impotriva inlocuirii locului de joaca din Parcul Titulescu cu un proiect publicitar:
Conform presei scrise (Monitorul Expres și Allgemeine Deutsche Zeitung) și televiziunilor locale din Brasov, locul de joacă pentru copii „Lumea copiilor” din parcul Nicolae Titulescu urmează să fie dezafectat pentru a se construi un nou loc de joacă cu scopul promovarii unei firme private.

Suntem profund dezamagiti să aflăm că locul de joacă existent, aflat într-o stare tehnică foarte bună, va fi înlocuit cu un altul care va fi de fapt reclamă pentru firma Premium Aerotec.
Din prezentările făcute în presă rezultă că dotările prezentului loc de joacă urmează să fie mutate în mai multe locatii din oraș. Menționăm că locul de joacă actual constituie un ansamblu de elemente care se completează reciproc și sunt mult mai puțin utile în stare disparată. Dotările nu sunt cu totul demontabile și s-ar deteriora în mare parte la mutare.
Din câte cunoaștem, deși firma Premium Aerotec se laudă cu noua investiție, costurile de demontare și reamplasare le suportă bugetul local.
Dacă într-adevăr firmei Premier Aerotec ii pasă de copiii din Brasov, există numeroase alte locatii in care este nevoie de locuri de joacă și prin prezenta petitie ii invitam sa renunte la proiectul din Parcul Titulescu si sa inițieze un alt Greenfield-Project acolo unde chiar este nevoie.
Multumim!

Locuitorii orasului Brasov    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Locuitorii orasului Brasov să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook